Moringa marang cacing – sandi mratelakake panemume lan panggunaan pengalaman

aku apologize ing advance kanggo kikuk teks, amarga aku ora nganggo basa supaya aku digunakake translator kanggo enggo bareng karo sampeyan sandi mratelakake panemume bab tamba Moringa. Kabeh sandi urip aku sumurup yen sampeyan bisa njaluk cacing lan nyoba kanggo nyegah iku ing kulawarga, nanging yen kejiret ing pertjoyo. Ing pengawasan doctors ketemu bocah-bocah helminth anak serangga, supaya kita padha dipeksa kanggo resor kanggo perawatan.

dhokter diterangno kanggo kula sing aku iki ora kanggo nyalahke kanggo katon saka cacing ing bocah-bocah kang organisme, amarga aku saka siji umur awal accustom wong-wong mau kanggo cleanliness, nanging anak-anake. Padha saya muter ing wedhi (ing mangsa panas), petting kucing lan asu, supaya cacing iki ono. Sing ngarsane ing awak ora nimbulaké sembarang gejala, tau sembarang pain, bobot mundhut dadakan, nambah napsu, etc., nanging tetep kasunyatan.

apa obat kanggo parasit Moringa

Pick munggah pengobatan kanggo perawatan – tugas angel ing sandi cilik. Ing bocah-bocah sok-sok ana reaksi alergi kanggo pengobatan, bledug, sawetara varieties saka suket, supaya aku strictly tetep resik lan ora pick munggah ing pengobatan tanpa bantuan saka dhokter. Aku mirengke wong lan tuku iku Moringa, senajan aku wis katon apik. Dhokter dielingake kula ing advance sing sampeyan bisa tuku ing pharmasi saiki lan aktif pengobatan marang parasit mokal, ana sing akèh palsu.

Uga menehi saran ora kanggo ngupaya anti-parasit pengobatan kuwi pihak situs web pihak, Amazon, lan tuku istimewa ing website resmi saka produsèn of:

nyimpen resmi

Situs marasake Awakmu, saka medicament Moringa parasit

Sadurunge mundhut pengobatan iki, aku maca gambaran sawijining ing Internet lan sinau akeh menarik iku:

iku Dadi metu sing medicine digawe saka tanduran fees, kang pancen aman (utamané kanggo anak-anakku, kanggo komponen iki, padha ora diamati reaksi alergi).

aku Uga sinau sing irungnya saka parasit ora matèni helminth lan mengaruhi neuro-otot sistem, paralyzing wong-wong mau. Akibate, padha supaya pindhah saka tembok saka usus lan independen metu saka awak alamiah.

Tamba wis tingkat dhuwur, amarga iku dumadi saka pait tetanduran, kang cacing biso kanggo ngganti.

Komponen saka Moringa

  • Birch godhong – antibiotik asal alam. Dipun promosiaken aman saka racun-racun mbebayani saka awak, lan wis efek diuretic.
  • godhong-godhongan enom saka walnut. Dikenal kanggo menehi anthelmintic lan purgative situs alus impact. Amarga iki awak saka racun-racun, racun-racun, lumpuh cacing tanpa bundhas.
  • tansy (inflorescences). Punika beracun, úa aktif. Padha ora bakal cilaka manungsa, nanging bakal ngilangke virus, bakteri lan microorganisms. Uga, tansy wis anti-natoni.
  • Mint, meadowsweet. Gak oleh pisan, softening lan anti-natoni. Uga, tetanduran iki ngrangsang efficiency saka sistem imun.
  • Wormwood. Kagungan antifungal, antibacterial efek. Mengaruhi sembarang jenis cacing lan ora mbebayani.
  • Carnation. Analgesic lan antiseptic.
  • Jahe (rhizome). Dianggo kaya spasmolytic, lan bantuan tansy ing perang nglawan cacing.

komponen Iki irungnya Moringa ing komplek apik tamba kanggo cacing. Sing sante ing dhukungan saka sandi mratelakake panemume bab sawijining kaluwihan:

  • Alat nuduhake maksimum efficiency marang kabeh spesies cacing, kang ana bab 400 spesies.
  • Ngidini awak kanggo nolak infèksi.
  • Mbenakake efficiency saka sistem imun.
  • Mbenakake uga-kang.
  • Rega tamba sing kasedhiya kanggo wong.

ing nggunakake pribadi Moringa kabeh felt apik, nanging aku wis cilik kekirangan, kebingungan, drowsiness. Iki disebabake dening individu reaksi awak kanggo pengobatan iki, aku iki dipeksa kanggo menehi munggah nyopir mobil. Aku luwih sabar sethitik iki suntingan cacat lan lumaku saka sawetara sasi kanggo njupuk pangobatan.

Packaging saka pengobatan lan cara saka administrasi Moringa

aku njupuk irungnya Moringa parasit ing basa asli packaging. Alat sing ana ing kertas kothak persegi dowo ireng karo ijo print, ing wangun saka usus.

Nang kothak kalebu scoop kanggo ease saka nggunakake lan putih botol 10 ml. karo dispenser sing ngijini sampeyan kanggo count dosis sing tepat saka dhuwit. Iku uga saiki stiker ireng lan ijo, padha menyang kothak. Cetha peralatan sampeyan bisa ndeleng ing foto.

Isi saka tabung karo tamba orange-coklat. Wis klempakan, pait, lan mila mbutuhake liang karo banyu, langsung ing ngarepe reception.

instruction manual ngajak kanggo nggunakake tamba saka kabeh anggota kulawarga amarga parasit kathah multiply lan ngirimaken ing anak serangga liwat lawang ngalahake, Polenz, ne abang lan putih lan utensils, kang kena dening infèksi. Pengalaman pribadi nuduhake yen iki tengen Papan. Kita mirengke lan ngeweruhi sing sawise njupuk irungnya Moringa wiwit aran luwih apik, dikembangaké vigor (ing wong diwasa), tambah kegiatan fisik.

Tengen tamba Moringa

Kita njupuk Moringa ing cara ing ngisor iki. Resep

  • 100-150 ml banyu netes irungnya 20 lan nglakoake uga.
  • kanggo Ngombe isi Tuwung ing weteng kothong.

Nggunakake pangobatan banget prasaja, lan efek guncang kula. Kita ngunjuk irungnya saka parasit kaping 2, lan sawetara dina mengko kabèh kulawarga tindak menyang lab kanggo bisa dites. Ing asil saka helminth endhog padha ora dideteksi, saka ora ono siji-sijine kita. Banjur kita temen maujud sing tamba efektif, kita aran apik, bantuan anak kanggo luwih apik ing sekolah lan saiki saben nem sasi njupuk Moringa kanggo nyegah.

Looking liwat macem-macem camping, aku temen maujud sing forum kebak beda, mbantah panemu saka para panuku. Ana positif lan negatif saran. Sawetara wong sing pracaya alat nyata ngapusi lan sampah dhuwit nalika wong ninggalake sing antusias nyata mratelakake panemume lan ngomong sing pengobatan punika saestu efektif marang parasit. Nalika aku ngandika sadurungé, aku iki nggawe percoyo sing ing medical kopi sampeyan ora bakal nemu apa-apa apik. Aku wis menehi saran tamba kanggo kanca-kanca, padha dhawuh kanggo pihak katelu sumber daya, angsal ing pharmasi, nanging asil test padha cukup kuciwo, mung produsèn bisa tuku asli highly efektif alat sing bakal surprise sampeyan lan ora palsu.

Minangka asil, kabeh kanca-kanca lan kenalan wis sarujuk sing ora tuku ing pharmasi tegese Moringa uga bakal nyisihaken saka cacing wae asal, lan minangka kita nampa iku minangka langkah nyegah.

Kita matur prodhusèn kanggo apa padha duwe diprodhuksi aman, cepet lan highly efektif alat sing diijini anak lan wong diwasa.

PoorAverageGoodVery GoodExcellent (280 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *