El Macho капки оваа корист за човекот или Франк измама

Јас би сакал да се извинуваме однапред за пишување невешт. Јас не го зборува јазикот, и дека ќе можете да прочитате мојот осврт, јас се користи преведувач, што не е секогаш правилно извршување…